Preîncălzeşte cuptorul la 180°C (termostat 6).
Tapetează o formă de chec cu hârtie de copt.
Încălzeşte laptele puţin, adaugă fulgii şi lasă-i să se umfle.
Amestecă restul ingredientelor, la urmă pune stafidele, nucile măcinate, mărul ras si fulgii umflaţi.
Varsă în forma de chec şi pune la copt.
Coace mai întâi 20 min la180°C (termostat 6) apoiu redu la 150°C (termostat 5) încă 25 de minute.
Scoate, lasa 5 min. In formă, apoi scoate checul.
Alege un măr acrişor, poţi înlocui iaurtul cu brănză de vaci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise