Chec din albusuri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 6 linguri pline cu zahar pudra
  • 6 linfuri pline cu faina
  • miriodenii
  • 100 g nuci prajite (sau 50 g nuci + 50 g migdale)

Mod de preparare

Se bat cu mixerul albusurile pana se umflu frumos ca la bezea, se adauga zaharul in ploaie, idem faina, mirodeniile, nucile si migdalele prajite si taiate fin. Se pune compozitia intr-o tava de marime medie (unsa si tapetata cu faina). Se coace timp de aproape 50 minute la foc potrivit avand grija ca primul sfert de ora sa nu deschidem cuptorul pentru a nu se lasa checul. Cand a capatat o culoare de un auriu frumos checul este copt.

Acest chec se poate face cu succes din albusurile ramase de la ouale pe care le-am folosit la salata de boeuf.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise