Chec din albusuri cu nuci si cicolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar albusuri
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 100 gr nuci taiate si prajite
  • 50 gr ulei sau unt topit
  • coaja rasa de portocala
  • 50 gr. cacao
  • zahar vanilat
  • 100 gr ciocolata.

Mod de preparare

Albusele se bat bine dupa care se adauga pe rand, zaharul, faina, uleiul, nucile, coaja rasa de portocala. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile de ciocolata iar deasupra restul de compozitie.

Se lasa la cuptor aprox. 40 de min. Dupa ce se scoate de la cuptor se pudreaza cu zahar vanilat!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise