Chec din carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • busuioc
  • oregano, patrunjel
  • 2 ling ketcup iute
  • pesmet
  • 2-3 catei usturoi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele la un loc.

Se unge o tava de chec cu ulei si se asaza compozitia distribuind totul uniform.

Se introduce in cuptor incins pentru 60-75 min.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi calda dar se poate consuma si rece alaturi de o salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise