Chec din carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc tocata
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • busuioc
  • oregano, patrunjel
  • 2 ling ketcup iute
  • pesmet
  • 2-3 catei usturoi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele la un loc.

Se unge o tava de chec cu ulei si se asaza compozitia distribuind totul uniform.

Se introduce in cuptor incins pentru 60-75 min.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi calda dar se poate consuma si rece alaturi de o salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise