Chec economic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de lapte
  • 1 pahar de ulei
  • un praf de copt (nestins)
  • esente (orice aveti prin casa)
  • cacao si stafide sau rahat
  • faina.

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul, laptele, esentele si faina. Faina se pune cat sa fie ca o smantana mai groasa. Se imparte compozitia la jumatate si se pune in doua tavi de chec, in compozitia ramasa se adauga cacao, se amesteca bine, se toarna in tavi peste cealalta compozitie, apoi se pun stafidele sau rahatul, sau amandoua daca doriti,se lasa mai la suprafata, fiindca oricum creste compozitia si le cuprinde. Se coace la foc potrivit 3 sferturi de ora. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise