Chec Luci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • o cana faina
  • 1 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • putina cacao
  • un praf de copt

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare ;se adauga zaharul cite putin.

Galbenusurile se freaca cu ulei

Se amesteca usor cele doua compozitii

Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitia de mai sus.

Se toarna in tava unca si tapetata (se pastreaza putin din compozitie si se amesteca cu cacao);deasupra se toarna compozitia cu cacao

Se da la foc moderat in cuptorul incalzit in prealabil

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise