chec moca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita cafea naturala
  • 1 lingurita cicoare
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 200 g nuci macinate
  • 3 linguri pesmet
  • 250 ml lapte
  • praf de copt

Mod de preparare

Se pune la fiert zaharul cu un pahar de apa, se adauga cafeaua, cicoarea, apoi nucile si se lasa la foc amestecand mereu pana cand compozitia se ingroasa ca o crema.Se lasa sa se raceasca, apoi se adaiga galbenusurile si albusurile batute spuma.La sfarsit se adauga pesmetul si praful de copt. Se coace la un foc potrivit, intr-o forma bine unsa si tapetata cu hartie cca 30 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise