Chec rapid

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • cacao

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga: galbenusurile, faina, uleiul si praful de copt.

Se unga tava cu ulei. Se imparte cantitatea in 3 parti:

- se toarna o parte in tava;

- partea a doua se combina cu cacao;

- se toarna a III-a parte.

Se baga in cumptorul incalzit in prealabil la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise