Chec rapid

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ouao cana jumate zaharjumatate de cana uleio cana jumate fainaun praf de coptarome dupa placere2 lnguri cacaomargarina  pentru uns tavazahar pudra pentru pudrat

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf de sare, se adauga uleiul, praful de copt si faina. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga la compoziia cu faina.Se toarna in tavi de chec(doua tavi mici). Se lasa cateva linguri de compozitie la care se adauga cacao. Compozitia cu, cacao se toarna pe mijlocul checului pentru aspect. Se da la copt in cuptorul incins. Se verifica cu o scobitoare. Se lasa cateva minute in tava, dupa care se scoate pe un gratar si se pudreaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise