Chec surpriza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 oua
  • -1 cana(250ml.)faina
  • -1 esenta rom
  • -4 linguri ulei
  • -1 cana(250ml.) zahar
  • -bucatele de ciocolata(50gr.)
  • -portocala rasa
  • -3 linguri cacao

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul. Se bat albusurile cu 1/2 cana zahar pana se fac spuma, se amesteca cele doua compozitii peste care se adauga romul,uleiul pana se omogenizeaza. Peste toate acestea se adauga faina si se amesteca usor si se adauga cacao. Se unge o tava cu putin un si se tapeteaza cu putina faina. Se toarna compozitia in tava, se adauga ciocolata si portocala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise