Checul indragostitilor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g faina,
  • 4 oua,
  • 150 ml lapte,
  • 125 g unt inmuiat,
  • 25 g unt pentru uns forma,
  • 100 g zahar tos,
  • 1/2 lingurita praf de copt,
  • 1 lingurita de miere,
  • putina sare

Mod de preparare

Puneti faina intr-un castron, faceti la mijloc o adancitura, puneti ouale, laptele si zaharul. Amestecati si adaugati untul, praful de copt, mierea si sarea. Framantati aluatul si lasati-l sa se odihneasca 30 de minute. Porniti cuptorul. Ungeti o forma de chec cu unt, puneti in ea aluatul si bagati-l o ora la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise