Cheesecake cu ananas

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca cu foaie de napolitana sfarimata
  • 3 linguri unt sau margarina
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 1 plic gelatina
  • 1 cutie ananas (fructul taiat )si scurs siropul care se pastreaza
  • 1 cutie brinza -crema Philadelphia sau Mascarpone)
  • 3/4 ceasca zahar
  • 1 ceasca frisca batuta

Mod de preparare

Se amesteca foaia de napolitana sfarimata cu scortisoara si untul si se preseaza bine intr-o forma rotunda.

Se amesteca gelatina cu siropul de la ananas si se lasa sa stea un minut ;se fierbe cam 5 minute la foc mic amestecind continu.

Se amesteca bine la mixer brinza cu zaharul, se adauga gelatina cite putin ; se da putin la frigider pina incepe sa se intareasca.

Se adauga ananasul si frisca batuta amestecind usor cu lingura .

Se toarna compozitia peste crusta si se da la frigider pentru mai multe ore (merge si peste noapte)

Se scoate din forma pe platou si se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise