Cheesecake cu ciocolata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza Pilos
  • 200 g smantana
  • 175 g zahar
  • 50 g cacao
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata sau 100 g Finetti
  • zmeura, pentru ornat

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul.

Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul formei de copt, apasam bine si dam la cuptor cam 10 minute. Scoatem si lasam sa se raceasca.

Preparam umplutura. Topim ciocolata pe bain marie, iar daca folosim Finetti o incalzim putin la microunde.

Amestecam intr-un bol branza, ouale, smantana si zaharul. Adaugam cacaoa cernuta si ciocolata topita sau Finetti. Amestecam bine si turnam compozitia peste crusta.

Dam tava la cuptor cam o ora sau pana cand mijlocul nu mai joaca.

Se lasa sa se raceasca si se serveste rece. Se orneaza cu zmeura.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise