Cheesecake cu ciocolata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt
  • Pentru umplutura
  • 1 kg branza Pilos
  • 200 g smantana
  • 175 g zahar
  • 50 g cacao
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata sau 100 g Finetti
  • zmeura, pentru ornat

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul.

Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul formei de copt, apasam bine si dam la cuptor cam 10 minute. Scoatem si lasam sa se raceasca.

Preparam umplutura. Topim ciocolata pe bain marie, iar daca folosim Finetti o incalzim putin la microunde.

Amestecam intr-un bol branza, ouale, smantana si zaharul. Adaugam cacaoa cernuta si ciocolata topita sau Finetti. Amestecam bine si turnam compozitia peste crusta.

Dam tava la cuptor cam o ora sau pana cand mijlocul nu mai joaca.

Se lasa sa se raceasca si se serveste rece. Se orneaza cu zmeura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise