Cheesecake cu fructe de padure

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:2 oua,300 g faina,100 g unt,100 g iaurt,50 g zahar pudra,1 plic praf de copt,1/2 linguruta sare
  • Crema:2 oua,400 g branza de vaci,80 g unt,50 g gris, 20 g faina, 100 g zahar, 200 g fructe de padure

Mod de preparare

Frecam untul cu zaharul,adaugam ouale,iaurtul,omogenizam si punem faina cu paraful de copt si sarea.Framantam bine si lasam la rece 30 de minute.

Spalam fructele si le presaram cu gris.Zdrobim branza,amestecam cu untul moale si galbenusurile.Adaugam grisul,faina si 50 g zahar.Batem albusurile spuma,punem restul de zahar,batem pana se intareste si amestecam cu branza.

Intindem o foaie din aluat o asezam intr-o tava unsa cu unt si turnam crema.Deasupra presaram fructele.

Coacem 45 minute la foc moderat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise