Cheesekake inghetat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 grame brinza Philadelphia
  • 3 oua (se separa galbenusurile si albusurile)
  • 21/2 dl smintina de frisca
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 11/2 dl zahar (1 dl zahar = 85 grame)
  • putina sare
  • 5-6 biscuiti
  • facultativ coaja de la o lamiie si zeama de la 1 lamiie

Mod de preparare

1. Se amesteca brinza cu galbenusurile. Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga la amestecul cu brinza. Se adauga zaharul si sarea.

2. Se bat galbenusurile, spuma tare. Se adauga in amestecul cu brinza. (Plus coaja si zeama de lamiie)

3. Se unge forma de tarta si se tapeteaza cu firmituri de biscuiti. Se toarna compozitia. Se presara deasupra firmituri de biscuiti.

4. Se pune la inghetat. Se orneaza cu boabe de struguri sau kiwi inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise