Cherry Wine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,500 l vin rosu, 1 l alcool 87 grade, 750 ml sirop visine, 200 ml sirop alb, 30 ml esenta visine.
  • Sirop alb: 450 ml apa, 1 kg zahar, zeama de la 1/2 lamaie (rezulta 1l sirop gros).

Mod de preparare

Se prepara siropul alb astfel: se incalzeste apa cu zaharul pana incepe sa fiarba. Dupa 2 clocote se adauga zeama de lamaie. Se amesteca imediat. Se spumuieste. Se fierbe inca 5 minute la foc potrivit. Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 minute. Se filtreaza cald. Astfel preparat, se poate pastra oricat la rece, fara sa se altereze. In continuare se amesteca siropul (200 ml) cu ingredientele de mai sus. Se agita bine. Se lasa 24 ore pentru a se patrunde intre ele componentele. Se consuma ca aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise