Cherry

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri vin rosu de casa (e bun daca e mai vechi de 1 an, 2 ani)
  • 1 litru alcool 99 grade
  • 1 litru sirop visine
  • 2 esente migdale

Mod de preparare

Intr-un bidon de 5 litri amestecam vinul, alcool-ul, siropul , esenta si le agitam bine.

Il aseazam in sticle si se lasa la macerat macar 1-2 saptamani.

Sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele.

Se serveste cu cuburi de gheata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise