CHFTELUTE PANE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g carne de vita
  • -o ceapa(cca 100 grame)
  • -100 g franzela
  • -6-8 catei de usturoi
  • -1 ou
  • -marar
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pt prajit chiftelele
  • Pentru pane:cca 8 linguri de faina,2 oua,cca 12 linguri de pesmet.

Mod de preparare

Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de tocat.

Aceasta compozitie se amesteca bine cu oul,usturoiul batut,marar(dupa gust),sare(dupa gust) si piper(dupa gust).

Din aceasta compozitie, se fac cca 35 chiftele;se dau prin faina,oua (cele 2 pt. pane),batute bine cu putina sare si piper,pesmet.Se prajesc.

Se servesc fierbinti cu diferite sosuri si garnituri.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise