CHFTELUTE PANE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g carne de vita
  • -o ceapa(cca 100 grame)
  • -100 g franzela
  • -6-8 catei de usturoi
  • -1 ou
  • -marar
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pt prajit chiftelele
  • Pentru pane:cca 8 linguri de faina,2 oua,cca 12 linguri de pesmet.

Mod de preparare

Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de tocat.

Aceasta compozitie se amesteca bine cu oul,usturoiul batut,marar(dupa gust),sare(dupa gust) si piper(dupa gust).

Din aceasta compozitie, se fac cca 35 chiftele;se dau prin faina,oua (cele 2 pt. pane),batute bine cu putina sare si piper,pesmet.Se prajesc.

Se servesc fierbinti cu diferite sosuri si garnituri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise