Chifle cu carne de pui

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 2 portii :
  • * 200 g iaurt natural
  • * 1 lingurita boia dulce
  • * 1 lingurita praf de ghimbir
  • * 2 lingurite chimen macinat
  • * 2 lingurite mustar
  • * 2 bucati piept de pui
  • * 2 chifle
  • * 1 ardei gras rosu
  • * 50 g iaurt natural
  • * 2 linguri suc de lamaie
  • * 2 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare

Intr-un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ghimbir, chimenul macinat si mustarul.

Adaugati bucatile de piept de pui, curatat de pielite si taiat fasii, si amestecati. Lasati la marinat timp de 10-20 minute.

Incalziti la cuptor chiflele taiate pe jumatate, timp de 1-2 minute (30 secunde la microunde).

Incingeti 1 lingura ulei intr-o tigaie si 1 lingura de ulei in alta tigaie. Intr-una din tigai, caliti ardeiul gras rosu, taiat felii, timp de 5 minute. Caliti carnea marinata in cealalta tigaie, pana cand marinata se evapora.

Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Ungeti chiflele cu unt si puneti pe fiecare cate putin ardei si pui. Stropiti cu iaurt si serviti imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise