Chiftele cu susan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 felie de paine
  • i lingura de faina
  • 3 linguri pesmet
  • 2 linguri patrunjel
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei pt prajit
  • susan

Mod de preparare

Se curata pestele la interior si exterior, se spala, se zvanta si se dezoseaza, iar carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa.

Se amesteca f bine tocatura, adaugandu-se painea inmuiata in apa calda si bine presata, faina, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.

Se formeaza chiftele, se trec prin pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Cat sunt fierbinti se dau prin susan. Se servesc calde cu pilaf de orez si lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise