Chiftele de curcan cu piure de cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru chiftele:
  • 500gr carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 ceapa mica
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 3 catei de usturoi
  • piper si maggi secretul gustului de legume
  • 50ml ulei
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi mari
  • 50gr unt
  • 50gr lapte
  • 50gr smantana
  • maggi secretul gustului de legume
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Pentru chiftele:

Amestecam toate ingredientele foarte bine, formam chiftelutele si le prajim in ulei.

Pentru piure:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii fierbem bine , adaugand in apa si un praf de sare. Cand sunt gata fierti, ii scurgem bine de apa, adaugam untul, smantana si laptele si ii pasam bine, apoi condimentam dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise