Chiftele de curcan cu piure de cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru chiftele:
  • 500gr carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 ceapa mica
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 3 catei de usturoi
  • piper si maggi secretul gustului de legume
  • 50ml ulei
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi mari
  • 50gr unt
  • 50gr lapte
  • 50gr smantana
  • maggi secretul gustului de legume
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Pentru chiftele:

Amestecam toate ingredientele foarte bine, formam chiftelutele si le prajim in ulei.

Pentru piure:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii fierbem bine , adaugand in apa si un praf de sare. Cand sunt gata fierti, ii scurgem bine de apa, adaugam untul, smantana si laptele si ii pasam bine, apoi condimentam dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise