chiftele din linte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g linte
  • 1 felie paine
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri untura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe lintea, se scurge bine, se trece prin masina de tocat adaugand o felie mai groasa de paine muiata in apa si stoarsa bine;

Se mai adauga ceap㠰rajita in untura, un ou, sare, piper si doi catei de usturoi;

Se fac cu mana chiftele care se dau prin faina si se prajesc in untura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise