Chiftele din varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un kg de varza,
  • trei oua,
  • un litru de lapte,
  • sase linguri de gris,
  • trei linguri de pesmet,
  • ulei.

Mod de preparare

Tocati foarte marunt varza alba si puneti-o la fiert in laptele clocotit.

Lasati vasul sa fiarba acoperit 20-30 minute, dupa care puneti grisul, amestecand mereu.

Lasati sa fiarba la foc domol inca 5-10 minute si dati vasul la o parte.

Cand preparatul este cald inca, adaugati galbenusurile, omogenizati bine si lasati sa se raceasca.

Din compozitie se fac chiftelute care se dau prin albusul batut spuma si prin pesmet apoi se prajesc in grasimea fierbinte.

Serviti-le cu sos de smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise