Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • usturoi verde (cateva frunze)
  • patrunjel verde (1/2 legatura)
  • ceapa verde (1/2 legatura)
  • marar verde (2 crengute)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper.

Intr-un bol, batem ouale cu smantana, faina, adaugam peste carne, verdeturile tocate si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, adaugam cascavalul ras si amestecam bine.

Incalzim uleiul si cu o lingura, adaugam din amestec.

Le prajim pe ambele parti, pana se rumenesc frumos, le scoatem intr-o caserola (in care am adaugat un servetel).

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise