Chiftele marinate cu tarhon

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • - 12-16 chifetelute
  • - 2 cutii rosii cuburi
  • - tarhon verde
  • - 4-5 foi de dafin
  • - 4-5 catei de usturoi, curatati si taiati marunt
  • - 2 cepe taiate marunt
  • - 1 canuta de vin
  • - 1 lingurita cu varf de indulcitor natural din stevie Green Sugar
  • - 1 lingura de faina
  • - sare si piper dupa gust
  • - 2 -3 cani de apa

Mod de preparare

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul.

Lasam sa fiarba 15 minute si pasam rosiile. Adaugam chiftelele, 2 cani de apa si mai fierbem 20 de minute.

Adaugam tarhonul taiat marunt, 1 lingura de faina dizolvata bine in apa rece, sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 15 minute.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise