Chiftele marinate cu tarhon

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • - 12-16 chifetelute
  • - 2 cutii rosii cuburi
  • - tarhon verde
  • - 4-5 foi de dafin
  • - 4-5 catei de usturoi, curatati si taiati marunt
  • - 2 cepe taiate marunt
  • - 1 canuta de vin
  • - 1 lingurita cu varf de indulcitor natural din stevie Green Sugar
  • - 1 lingura de faina
  • - sare si piper dupa gust
  • - 2 -3 cani de apa

Mod de preparare

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul.

Lasam sa fiarba 15 minute si pasam rosiile. Adaugam chiftelele, 2 cani de apa si mai fierbem 20 de minute.

Adaugam tarhonul taiat marunt, 1 lingura de faina dizolvata bine in apa rece, sare si piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 15 minute.

Pofta buna!

Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise