Chiftele marinate din piept de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de curcan
  • ceapa
  • cartofi
  • usturoi
  • ardei rosu
  • boia
  • oua
  • sare
  • piper
  • bulion
  • mirodenii
  • faina
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toaca pieptul de curcan, ceapa, cartofii si usturoiul. Se adauga un ou sau mai multe(depinde cat faceti). Se asezoneaza: sare, piper si ce mai doriti.

Se fac chiftelute rotunde si se dau prin faina.

Se prajesc in ulei.

Se face un sos din ceapa, cativa catei de usturoi , ardei -calite in ulei. Se pune bulion sau sos de rosii peste ele si se dau cateva clocote.

Sosul se face inainte de a frige chiftelele. Pe masura ce se scot, se pun in sos. Cand se termina toate, se dau in clocot si se mai pun mirodenii. Indrazniti, experimentati si va gasiti combinatia ideala de mirodenii.

Se poate presara verdeata la servire, se poate adauga putina smantana.

Se servesc alaturi de piure de cartofi, orez simplu, paste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise