Chiftele marinate

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ½ kg carne
  • 2 oua
  • 6 cepe
  • 1 felie franzela
  • 1 cartof
  • ½ morcov
  • ½ telina rasa
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri grasime
  • multa verdeata si sare

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu franzela inmuiata, ouale, ceapa taiata marunt si rumenita in grasime, zarzavatul ras, verdeata si sarea. Se fac chiftelute, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasime foarte bine incinsa. Se asaza in cratita si se toarna deasupra sos de bulion, iar iarna sos de rosii. Se adauga o foaie de dafin, verdeata si la urma putin otet. Se scad bine. Tocatura se poate prepara si fara zarzavat

Chiftelele se servesc cu zeama de rosii

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise