chiftele umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sos:
  • 3 cepe taiate cuburi
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 3 linguri ulei
  • 5 linguri sherry
  • 1 lingura miere
  • 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
  • sare
  • piper
  • Pentru chiftele:
  • 400g.carne de vita macinata
  • 100g.chorizo(carnat picant)
  • 1 ardei iute-chili
  • 2 felii de paine pentru sandwich
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 250g.mozzarella,taiata cubulete
  • 2 linguri unt pentru gati

Mod de preparare

1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.

2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.

3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise