Chiftelute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de carne (porc,pui)
  • 1 ou
  • 2 cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

-se da carnea prin masina de tocat (eu am cumparat-o gata tocata)

-se toaca ceapa marunt sau se da prin masina o data cu carnea

-usturoiul se piseaza

-cartofii se rad pe razatoarea mica,apoi se scurg de zeama

-intr-un bol se pune putina faina

-se amesteca toate ingredientele,si se formeaza chiftelutele,care se dau prin faina si apoi se pun la prajit in uleiul incins in prealabil.Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti,cartofi natur sau piure si castraveti acrii.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise