Chiftelute buuune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 5 catei usturoi
  • 2 felii de piine muiate in apa si stoarse
  • 1 cartof potrivit
  • patrunjel si marar verde tocate
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se dau toate prin masina de tocat carnea, mai putin ouale si cindimentele.

Pasta astfel obtinuta se framinta bine cu ouale si se potriveste gustul de sare si piper.

Cu miinile unse cu ulei, facem bilute din compozitie, pe care le presam putin, sa se faca mai late.

Uleiul se pune la incins si se prajesc bine chiftelutele si pe o parte, si pe alta.

Din cauza cartofului, chiftelutele vor iesi foarte pufoase.

Chiftelutele poate fi puse si in doua pungi Knorr daca doriti., la cuptor si vor fi mai sanatoase decat fripte in ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise