Chiftelute cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata de curcan;
  • o ceapa;
  • un cartof;
  • un cartof;
  • 2 catei usturoi;
  • un ou;
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte rece;
  • sare si piper dupa gust;
  • 4-5 cartofi-pentru garnitura;

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru chiftelute le punem in vasul robotului de bucatarie si le mixam,apoi condimentam dupa gust. Lasam pentru 30 minute compozitia sa se odihneasca la rece.

Intre timp curatam cartofii, ii taiem rondele si ii condimentam, iar apoi formam chiftelutele.

Intr-o tava unsa cu ulei vom aseza chiftelutele, iar intre ele vom pune rondelele de cartofi. Deasupra presaram marar si introducem la cuptor pentru 30 minute.

PS: Se poate turna deasupra si un sos alb dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise