Chiftelute cu morcov ras

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1 ou
  • faina

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga sare, piper, marar verde daca e vare si un ou. Se amesteca compozitia iar dupa aceea se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise