Chiftelute de dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 dovlecei mari
  • -3 oua
  • -marar
  • -un castronel de faina
  • -condimente(vegeta, piper)
  • -o capatana potrivita de usturoi

Mod de preparare

Dovlecelul se da prin razatoarea mare, se presara putina sare sa-si lase apa, se stoarece foarte bine, apoi se pun ouale si mararulsi sa nu uitam de vegeta si piper.

Usturoiul curata se stoarce si se adouga si el.

Se presara treptat faina si se urmareste formarea unei compozitii nu foarte tari, cu consistenta unei compozitii de caltite.

Se pregateste tigaia cu uleiul incins iara compozitia nostra se pune cu lingura.Atentie pt ca se prajesc foarte repede si nu au acelasi gust arse :P.

se aseaza int-run castron tapetat cu hartie pt a absorbii surplusul de ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise