chiftelute de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • o jumatate radacina de telina
  • un morcov mare
  • o ceapa rosie
  • condiment pentru chiftelute
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 felii franzela
  • 3 linguri faina.

Mod de preparare

Legumele, dupa ce au fost curatate, spalate si taiate in felii mari, se pun la fier in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se paseaza cu telul pentru cartofi pana ce devin o pasta. Se adauga condiment pentru chiftelute dupa gust, piper, doua felii de franzela inmuiate in apa si scurse bine, 3 linguri de faina. Se formeaza cu mana chifletute potrivite care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.

Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise