Chiftelute de pasare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de pasare
  • 60 g paine alba
  • 200 ml lapte
  • 60 g unt
  • 30 g faina (pesmet)
  • 10 g sare

Mod de preparare

Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele rece si jumatate din unt. Se amesteca tocatura pana ce se omogenizeaza si intreaga compozitie devine ca o pasta. Cu mana uda, se formeaza chiftelute, care se tavalesc prin faina (pesmet) si se prajesc in restul de unt (ulei) incins, cate 5 minute pe fiecare parte. La sfarsit, se pun 5 minute la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise