Chiftelute de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Siuca 2 buc. mari
  • Macrou 2 buc. mari
  • Ceapa verde 2 legaturi
  • Usturoi verde 2 legaturi
  • Marar 1 legatura
  • Patrunjel 1 legatura
  • Sare 1 praf
  • Piper 1 praf
  • 1 lingura ulei masline
  • Oua 2
  • Condimente pentru peste de la FUCHS
  • Faina si ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se pune 15 minute la fiert in apa clocotita cu sare.

Se lasa putin la racit,se curata pe cat posibil de oase,si se da prin masina de tocat de 2 ori.Ceapa si usturoiul tocate marunt se prajesc inntr-o lingura de ulei de masline. Cand se racesc putin se adauga peste peste odata cu verdeata tocata marunt.Se potriveste de gust cu condimente de la fuchs,sare si piper ,se adauga ouale batute si se formeaza mingiute mici care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise