Chiftelute de peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Siuca 2 buc. mari
  • Macrou 2 buc. mari
  • Ceapa verde 2 legaturi
  • Usturoi verde 2 legaturi
  • Marar 1 legatura
  • Patrunjel 1 legatura
  • Sare 1 praf
  • Piper 1 praf
  • 1 lingura ulei masline
  • Oua 2
  • Condimente pentru peste de la FUCHS
  • Faina si ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se curata,se spala si se pune 15 minute la fiert in apa clocotita cu sare.

Se lasa putin la racit,se curata pe cat posibil de oase,si se da prin masina de tocat de 2 ori.Ceapa si usturoiul tocate marunt se prajesc inntr-o lingura de ulei de masline. Cand se racesc putin se adauga peste peste odata cu verdeata tocata marunt.Se potriveste de gust cu condimente de la fuchs,sare si piper ,se adauga ouale batute si se formeaza mingiute mici care se dau prin faina si se pun la prajit in uleiul incins. Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise