Chiftelute de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata de porc 500gr
  • ceapa 100gr
  • usturoi 40gr
  • marar verde 1 leg
  • patrunjel 1 leg
  • ou 2 buc
  • franzela 3 felii
  • delikat
  • piper
  • sare
  • faina

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin. Usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Franzela se imoaie in apa sau in lapte si se stoace bine. Intr-un vas se pune carnea si toate ingredientele se condimenteaza cu sare, delikat, piper dupa gust. Se adauga oul si se amesteca bine. Se formeaza chifteletele care se dau apoi prin faina si se prajesc in baie de ulei incins. Se servesc atat calde cat si reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise