Chiftelute de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata de porc 500gr
  • ceapa 100gr
  • usturoi 40gr
  • marar verde 1 leg
  • patrunjel 1 leg
  • ou 2 buc
  • franzela 3 felii
  • delikat
  • piper
  • sare
  • faina

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin. Usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Franzela se imoaie in apa sau in lapte si se stoace bine. Intr-un vas se pune carnea si toate ingredientele se condimenteaza cu sare, delikat, piper dupa gust. Se adauga oul si se amesteca bine. Se formeaza chifteletele care se dau apoi prin faina si se prajesc in baie de ulei incins. Se servesc atat calde cat si reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise