Chiftelute din dovlecei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 100 g cas ras
  • un catel de usturoi
  • ulei pentru prajit
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper, vegeta

Mod de preparare

Dovleceii curatati de coaja se dau prin razatoarea mare, se sareaza si se lasa la scurs cca o ora.

Apoi se storc in pumn si se pun intr-un castron.

Peste dovlecei se pune casul ras, usturoiul zdrobit, sare, piper, vegeta, faina si ouale bayute bine. Patrunjelul si mararul se taie marunt si se adauga peste dovlecei.

Se modeleaza chiftelute mai aplatizate si se prajesc in ulei incins!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise