Chiftelute din naut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • naut;
  • susan;
  • 1 ceapa mare;
  • patrunjel;
  • sare,piper,bicarbonat;
  • usturoi;

Mod de preparare

Se inmoaie nautul(de preferinta a se lasa peste noapte in apa).Apoi impreuna cu ceapa,patrunjelul,usturoiul se dau prin masina de tocata,dupa care se condimenteaza si se amesteca.Se da forma ca de chiftele..se prejesc in ulei foarte bine incins,se rumenesc bine si se scot pe coala absorbanta.Inainte de prajire se pot da si prin susan pentru un aspect mai placut..

Se pot servi cu piureuri de orice fel,cartofi prajiti,si salate de orice fel!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise