Chiftelute din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 leg.patrunjel
  • 1 leg. marar
  • 6 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se toaca in robotul de bucatarie ceapa,morcovul,telina,verdeata,usturoiul

se adauga apoi pieptul de pui dezosat si se toaca bine ,iar la final se pune painea,ouale,sarea si piperul si se mixeaza bine.

Se scoate totul din robot si se lasa la frigider 2 ore,apoi se formeaza chiftelute

se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Se servesc calde cu garnitura de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise