Chiftelute din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 leg.patrunjel
  • 1 leg. marar
  • 6 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se toaca in robotul de bucatarie ceapa,morcovul,telina,verdeata,usturoiul

se adauga apoi pieptul de pui dezosat si se toaca bine ,iar la final se pune painea,ouale,sarea si piperul si se mixeaza bine.

Se scoate totul din robot si se lasa la frigider 2 ore,apoi se formeaza chiftelute

se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Se servesc calde cu garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise