se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul se toc marunt,usturoiul il pisam,oualele se bat iar piinea se pune ne inmuiata.dupa acea se pun toate intr-un vas unde se amesteca zdrobind creierul intre degete si adaugam sare si piper dupa gust.din acestea va reiesi o pasta mai subtire de aceea vom folosi lingura pentru a pune in tigaie chiftelutele.se pune o tigaie cu ulei de preferat tigaie teflonata si se prajesc chiftelutele pe ambele parti.cind sunt gata se scot pe servetele de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.se servesc si calde si reci cu cartofi prajiti sau mujdei de usturoi si un pahar de bere rece.
pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise