Chiftelute la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • jumatate capatana usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua

Mod de preparare

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.

Curatam usturoiul,il spalam si il pisam.

Painea o inmuiem in putina apa.

Cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Carnea tocata o punem intr-un bol , iar peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.

Tocam si patrunjelul verde si il adaugam.

Condimentam cu sare si piper, iar la urma adaugam si cele 2 oua.

Amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.

Luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.

Formam chiftelute si le asezam in tava.

Dam tava in cuptorul incins.

Lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.

Le mai lasam putin pana sunt gata.

Le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise