Chiftelute la cuptor cu sos de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Chiftelutele:
  • -600gr.carne tocata
  • -2-3 felii de paine
  • -2 oua
  • -patrunjel
  • -usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -ceapa
  • -marar
  • Sosul:
  • -200gr.ciuperci
  • -2 cepe
  • -3 ling.ulei
  • -3 ling.pasta de tomate
  • -verdeata

Mod de preparare

Chiftelutele:

Amesteci toate ingredientele pt.chiftelute,apoi le formezi si la urma le asezi intr-o tava unsa cu ulei si le dai la cuptorul incins pt.10min.

Intre timp prepari SOSUL:

Tai ceapa fin,o calesti cu 3ling de ulei,adugi ciupercile si le lasi pana scade zeama apoi pui pasta de tomate si o ceasca de apa si mai lasi sa fiarba la foc mic inca 10min.

Torni apoi sosul peste chiftelutele putin coapte si le mai dai la cuptor pt.inca 20-25min.

Cand sunt gata le presri putina verdeata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise