chiftelute speciale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 440 g carne de vita calitatea 1
  • 440 g carne de porc calitatea 1
  • 250g ceapa
  • 300 g cartofi
  • 2 buc oua
  • 100g faina
  • 50 g patrunjel verde
  • 3 g piper
  • 250g ulei
  • 30 g sare.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Ceapa se taie in bucati mari, iar patrunjelul se spala si se taie marunt. Ceapa se inabuse in 50 g ulei si 400 ml apa si impreuna cu carnea se toaca marunt, compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rosii, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pt uniformizare, apoi se modeleaza cu ajutorul fainii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise