chiftelute speciale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 440 g carne de vita calitatea 1
  • 440 g carne de porc calitatea 1
  • 250g ceapa
  • 300 g cartofi
  • 2 buc oua
  • 100g faina
  • 50 g patrunjel verde
  • 3 g piper
  • 250g ulei
  • 30 g sare.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Ceapa se taie in bucati mari, iar patrunjelul se spala si se taie marunt. Ceapa se inabuse in 50 g ulei si 400 ml apa si impreuna cu carnea se toaca marunt, compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rosii, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pt uniformizare, apoi se modeleaza cu ajutorul fainii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise