chiftelute vegetariene

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g branza dulce de vaca
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ou
  • 1 morcov mare
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g nuci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare

Mod de preparare

Se pune branza intr-un castron se framanta si se lasa deoparte. Se curata si se spala ceapa si morcovul, toci ceapa, dai morcovul pe razatoare cu ochiuri mici si se adauga peste branza impreuna cu nuca maruntita. Se pune si oul, 1 lingura de pesmet, sare dupa gust si se amesteca bine. Se spala verdeata, se taie foarte fin si se pune in farfurii separate patrunjelul, mararul si pesmetul ramas. Se formeaza chiftelute, din care dai o parte prin pesmet, o parte din ele prin marar si cele ramase le dai prin patrunjel. Se aseaza pe un platou cu salata verde, se decoreaza cu rosii si morcov ras si apoi le dai pentru 15 - 20 minute la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise