CHILI CON CARNE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de sunca,
  • 1/2 kg.carne de vita,(taiata cubulete)
  • 1 ceapa taiata,
  • 1 ardei gras tocat,
  • 2 teline tocate,
  • 3 catei de usturoi,
  • cateva rosii zdrobite,
  • 2 conserve de mazare,
  • 1/2 kg ciuperci,
  • 1 cana de supa de vita,
  • 1/2 de lingurita de oregano,
  • boia,
  • piper,
  • sare,
  • chimen,
  • patrunjel verde tocat,
  • 1 lingurita de chilli;

Mod de preparare

Sunca se prajeste intr-o tigaie mare pana devine usor crocanta. Se scoate sunca si se adauga in tigaie carnea de vita, ceapa, usturoiul, si restul de condimente. Se prajeste pana cand carnea a devenit maronie si ceapa e transparenta. Se adauga telina si piperulsi si se calesc pana se inmoaie verdeturile. Se adauga rosii, sunca si supa de vita. Se lasa sa dea clocote, se acopera si se amesteca din cand in cand. Se adauga mazarea si ciupercile si se lasa pe foc aproximativ o ora.Se serveste cu un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise