CHILI CON CARNE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de sunca,
  • 1/2 kg.carne de vita,(taiata cubulete)
  • 1 ceapa taiata,
  • 1 ardei gras tocat,
  • 2 teline tocate,
  • 3 catei de usturoi,
  • cateva rosii zdrobite,
  • 2 conserve de mazare,
  • 1/2 kg ciuperci,
  • 1 cana de supa de vita,
  • 1/2 de lingurita de oregano,
  • boia,
  • piper,
  • sare,
  • chimen,
  • patrunjel verde tocat,
  • 1 lingurita de chilli;

Mod de preparare

Sunca se prajeste intr-o tigaie mare pana devine usor crocanta. Se scoate sunca si se adauga in tigaie carnea de vita, ceapa, usturoiul, si restul de condimente. Se prajeste pana cand carnea a devenit maronie si ceapa e transparenta. Se adauga telina si piperulsi si se calesc pana se inmoaie verdeturile. Se adauga rosii, sunca si supa de vita. Se lasa sa dea clocote, se acopera si se amesteca din cand in cand. Se adauga mazarea si ciupercile si se lasa pe foc aproximativ o ora.Se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise