Chili con carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de vita
  • - 2 cepe tocate
  • - 2-3 catei de usturoi, tocati
  • - 200 gr fasole fiarta (100 gr fasole alba + 100 gr fasole rosie)
  • - 250 ml suc de rosii
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - o lingurita chili
  • - o lingurita chimen
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa, apoi se adauga carnea. Cand carnea a inceput sa se prajeasca, se adauga condimentele (chili, chimen, usturoi, sare , piper) si se mai prajesc putin. Apoi, se adauga fasolea boabe si, peste 5 minute, sosul de rosii si pasta de tomate. Se fierbe la foc mic aproximativ 25 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise