Chili con carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne tocata amestec, de buna calitate
  • 500 gr fasole rosie fiarta, la conserva
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 2 ardei rosii kapia
  • 1 ardei gras galben
  • 2 ardei iuti
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita paprika dulce
  • 1 lingurita paprika iute
  • 1 lingurita sare 2 foi de dafin

Mod de preparare

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute, apoi adaugam ceapa, usturoiul si lasam sa se inmoaie. Urmeaza condimentele, le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude, ardeii, rosiile din conserva si fasolea. Lasam sa clocoteasca, la foc mic, pana se formeaza un sos gros. Este o mancare delicioasa si am servit-o cu pita. Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise