Chilli con carne

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 450gr carne tocata de vita
  • 400gr fasole boabe (fierta in prealabil)
  • 400gr rosii tocate
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita paprika iute
  • 2-3 linguri bulion
  • sare,piper (dupa gust)
  • orez

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu carnea tocata pana cand aceasta are culoarea maronie. Se scurge excesul de grasime si se adauga fasolea si rosiile tocate.

Intr-un pahar de 150 ml se dizolva paprika si se toarna peste amestec. Se lasa apoi la foc mic 20-25 minute, acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand. Aproape de final se adauga bulionul si sarea si piperul dupa gust.

Puneti orezul la fiert, dupa fierbere il spalati si il serviti ca garnitura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise