Chocolade chips fursecuri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de margarina
  • 1pahar zahar alb
  • 80gr zahar brun
  • 2 oua
  • 2 lingurite de vanilie
  • 21/4 faina alba
  • 1 lingurita de bicarbonat, putina sare
  • 1punga de 300gr chocolate chips(bucatele foarte mici de ciocolata amaruie )-Oppenheimer

Mod de preparare

Inainte de toate trebuie incalzit cuptorul la 190 de grade.

Amestecam impreuna margarina cu zaharul si adaugam ouale

si esenta de vanilie pina cind este o compozitie uniforma si spumoasa. Adaugam faina si bicarbonatul si amestecam pina cind este ocompozitie impreunata dupa care adaugam ciocolata si iar amestecam putin.

Pe tava intindem o foaie de pergament si pe ea cu doua lingurite mici punem gramajoare din compozitie departate intre ele.Coacem aproximativ 10 minute si le scoatem sa se raceasca.Cind sau racit putin se pot despride de pe tava .Se pot pastra intr-o cutie inchisa ermetic daca reusec sa mai ramaie.Sint foarte gustoase.

In compozitie se mai pot adauga si stafide sau bucatele de nuca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise