Chocolade chips fursecuri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr de margarina
  • 1pahar zahar alb
  • 80gr zahar brun
  • 2 oua
  • 2 lingurite de vanilie
  • 21/4 faina alba
  • 1 lingurita de bicarbonat, putina sare
  • 1punga de 300gr chocolate chips(bucatele foarte mici de ciocolata amaruie )-Oppenheimer

Mod de preparare

Inainte de toate trebuie incalzit cuptorul la 190 de grade.

Amestecam impreuna margarina cu zaharul si adaugam ouale

si esenta de vanilie pina cind este o compozitie uniforma si spumoasa. Adaugam faina si bicarbonatul si amestecam pina cind este ocompozitie impreunata dupa care adaugam ciocolata si iar amestecam putin.

Pe tava intindem o foaie de pergament si pe ea cu doua lingurite mici punem gramajoare din compozitie departate intre ele.Coacem aproximativ 10 minute si le scoatem sa se raceasca.Cind sau racit putin se pot despride de pe tava .Se pot pastra intr-o cutie inchisa ermetic daca reusec sa mai ramaie.Sint foarte gustoase.

In compozitie se mai pot adauga si stafide sau bucatele de nuca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise